Benvinguts!

Benvinguts!

Acabeu d'entrar en el bloc acadèmic d'en Salvador Vilalta i Berengueras.
Aquí s'hi aniran penjant les diferents pràctiques i documentació d'interés de l'assignatura Tècniques i Habilitats de lideratge que poden ser d'utilitat per aquelles persones dedicades al lideratge d'organitzacions.


dilluns, 11 d’octubre del 2010

Pràctica 2 - Treball en equip

En aquesta pràctica es treballa la tècnica del treball en equip i s'analitzen les avantatges que comporta la seva utilització a partir de l'experiència d'un cas real.

Veure pràctica 2

Per tal de posar un altre exemple de la tècnica del treball en equip, em considerat oportú adjuntar un vídeo de l'empresa IDEO. Un empresa d'un èxit extraordinari i tot gràcies a la seva fantàstica manera de treballar en equip.

Veure vídeo IDEO

A IDEO el treball en equip és absolut. Quan un membre de l'equip parla la resta callen i l'escolten amb la màxima atenció. Inicialment no hi ha cap idea dolenta, entre tots escolliran quina és la millor o d'entre totes les idees en faran esdevenir una altra que sigui millor que cada una de forma individual. El gerent de IDEO no es diferencia de la resta per tractar-se d'un ésser superior, sinó que sencillament és un membre més de l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada