Benvinguts!

Benvinguts!

Acabeu d'entrar en el bloc acadèmic d'en Salvador Vilalta i Berengueras.
Aquí s'hi aniran penjant les diferents pràctiques i documentació d'interés de l'assignatura Tècniques i Habilitats de lideratge que poden ser d'utilitat per aquelles persones dedicades al lideratge d'organitzacions.


dijous, 9 de desembre del 2010

Pràctica 5 - Organitzacions Horitzontals

En aquesta pràctica s'exposarà la temàtica de les organitzacions horitzonals i els principis que les regeixen.
Per tractar aquest tema s'exposarà el cas real d'una organització amb les dificultats que aquesta es troba per fer el canvi de l'organigrama tradicional a la nova forma d'organitzar-se horitzontalment.

Veure pràctica 5

A continuació s'adjunta l'enllaç d'un vídeo molt interessant, que tot i no tractar concretament del tema de les organitzacions horitzonatals, tracta de les repercusions que generen els conflictes dins de les organitzacions.
S'enllaça aquest vídeo per destacar que si les organitzacions volen tenir uns bons resultats, no és suficient en tenir una bona estructura organitzativa, sinó que a més han d'estar lliures de conflictes.
A la vegada es pot conclure que una organització horitzontal, si realment es comporta com a tal, és menys probable que hi hagi conflictes gràcies a l'autonomia que es dóna als equips de treball.

Veure vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada